Pravilnik

Kako funkcioniše rangiranje na Leader Board top listi igrača

Da bi smo razjasnili neoumice koje postoje u vezi osvajanja poena detaljnije ćemo opisati način osvajanja poena i rangiranja na top listi igrača.

Odigrao sam igricu ali nije sačuvn rezultat!?

Da bi ste bili sigurni da igrate igricu za koju se beleže rezultati pogledajte dali je izlistana u Lidear Board kategoriji igrica ili prosto otvorite tu kategoriju tamo su vam sve igrice koje beleže rezultate.

lider board kategoirja

Da bi ste sačuvali rezultate nakon kraja igrice potrebno je da kliknete SUBMIT ili SUBMIT SCORE kako bi vaši rezultati bili sačuvani, neke igrice će automatski sačuvati dok za neke morate kliknuti na ovo dugme.

Da bi ste proverili dali vam je rezultat savan možete pogledati stranicu svog profila klikom na link u gornjem desnom uglu kada stavite kursor na pozdrav, vaše ime videćete link do svog profila

Ukoliko mislite da ste sve uradili kako treba a da rezultat nije sačuvan prijavite igricu klikom na dugme zastavice koje se nalazi ispod igrice kao na donjoj slici

neispravna igrica dugme

Imam najviši rezultat u jednoj igrici ali nisam prvi na top listi!?

Da bi ste bili prvi morate osvojiti najviše rezultate u onliko igrica koliko ima trenutno vodeći na listi broj odigraih igrica sa top rezultatima je u zutom peharu ispod slike igrača

Koje ćete igrace igrati uopšte nema veze u odnosu na one koje su ostali igrači na listi igrali najvaćnije je da osvojite u što većem broju igrica maksimalne rezultate.

Da bi ste osvajali poene i rangirali se morate biti registrovani, za sve dodatne nejasnoće obratite se putem komentara, a u medjuvremenu dodaćemo nešto ukoliko uvidimo da treba u veti ovog problema.